Circleinspoon's !LOVE

Monday, November 13, 2006

i do love kajang

datang kajang balek sebab nak g tebiu. skali tebiu yg kat plaza sentral tuh aku cakap ngan mr.johan tuh...xyahla amek aku keja ngan dia. haha...
pas2 yg kat ampang plak aku mula2 xnak p...skali ros cakap pilah. aku pn nak p lah ni... wak2 kat komuter serdang tuh...skali kat kaunter xdak rm pecahlah plak. aku masukkan dalam
mesin pun dia xnak trima gak!!!pergh... bukannyer tidak berusehe. tapi ada perkara yg aku trust ngan instinct aku. haha... killer instinct dude...

anyway, kucai, kalo kau nak trima gak offer aku tuh, kontekla yer, aku nak kene msg mr.johan tuh nanti. nanti pandailah dia kontek kau yarr....

okies dokies...thats all for 2day.
cho-ow

2 comments:

fa-ya-sod-lam said...

uit :) aku dapat rezeki RO :) jom la sesama jadi RO.. :)

circleinspoon said...

alhamdulillah
ok ar...truskan usehe!!nih trus jadik warga utm nih...