Circleinspoon's !LOVE

Monday, April 23, 2007

xda ayer

kenapala xda air...sabtu n ahad the night before and on the mornin, kat flat ktrg xda air...hari sabtu crash umah abang ros. hari ni plak crash kat umah akak aku. hohohoho...
anyway, smalam aku g tgk jgn pandang blakang!!! pecaya x?!hahahaha...sumanya bermula biler pagi tu aku nak g main boling, tp xda org la plak nk main.pastuh hakim msg ajak tgk wayang, suh ajak ros skali. tapi eross plak g dating. waktu tu, aku trasa cam nak sgt tgk jgn pandang blakang, so aku ajakla wawa. so ktrg pn siap2, aku suh hakim jumper kat mines trus (adaka dia yg ajak ktrg, tp dia yg x mandi lagi. sabo je...)anyway, ktrg sampai, amek yg jam 1.30, waktu tu dalam kol 12. apalagi, g men bolingla...wawa xnak men...aku men sorangjer. sempatla 2 game. pastuh akem dtg, sambung lg 1 game.hahaha...3 game aku men... waktu tu eros n idz1 (setelah bergambar dalam kepanasan kt ptrjy n makan pizza)datang jumpe ktrg kat tpt boling tuh...dorang nak g tgk cter zombie. sempatla bergambar dgn kamera baru idz1..kekeke...
ramai gler org tgk jpb tuh.. happening gak wayang tuh. aku rasa nilah kali petama masuk wayang suma org pn cakap sesama dri sendri n org lain xkisah.sekari...aku xsanggup. banyak part aku xtgk pn, pandang bawah jer. kekeke...ktrg 3 org nih, banyak jer borak2...ada part siap aku pandang wawa, wawa pn pandang aku. dua2 xnak pandang screen. lawakla kalau ingat.setelah melalui cter ni, tahap sekari boleh tahan. ada yg kelako. ada yg tensen jer rasa.
oklah, dah bunyik2 guruh dah.nak g angkat baju.ciao! c ya later.

11 comments:

atropine said...

heheheh.. ko merempat kt area mane tu? petaling gak ke?

circleinspoon said...

for the 1st time went to Sunway pyramid. hahaha...jakun2... ;p

f a wildchild said...

yang part bowling tu.. sape jadi raje longkang??

circleinspoon said...

op coursela aku

f a wildchild said...

aku berbangga berkawan dengan raja longkang. cemerlang anum. kekalkan title tu ye..

atropine said...

anum! congratz... perghh kagum aku (nasib baik bkn aku raja longkang a.k.a parit)

circleinspoon said...

hakhak...
tgkla, next time kita berentap, pasti aku juara. bknnya juara longkang lagi. hakhakhak...

f a wildchild said...

aiseh.. juara dah ajak lawan la. sori anum. aku awal awal dah tarik diri.

saje nak bagi title tu melekat kat ko. berebut la antara korang berdua (dengan atropine) :p

atropine said...

hehhehe.. ckp aje ko takut jadik juara parit fa...

f a wildchild said...

tu la atropine. takut gak ekceli.. takut nanti sume juara juara parit datang cabar aku.. :p

rosealley said...

weit, bile nak update blog daaaa