Circleinspoon's !LOVE

Friday, May 18, 2007

my Sarawak trip 01

1) ni kat lcc. pagi2 buta kol 5 dah bangun ma...
2) ni sat kitorang kat dalam rivercruise...
3) ni pemandangan dr blik kitorang
4) ni kat sarawak cultural village
5) ni tgh tgk cultural performance. last skali kitorang naik atas,,,joget. kekekeke
alrait...masa xmengizinkan. nanti aku bagi lg banyak info

13 comments:

f a wildchild said...

waa.. ba'izah g skali ek. apsai tak ajak aku. uuuuuu (efek nangis)

Biby Cletus said...

Cool blog, i just randomly surfed in, but it sure was worth my time, will be back

Deep Regards from the other side of the Moon

Biby Cletus

circleinspoon said...

yezza...just the two of us...
memang packed la stay kitorang kat sana. kitorang dbawa oleh sorang guide(e.rosli) and sorang driver(en.johan).
bezzzz....

atropine said...

huhuhuhu.. jeles nya.. ko tak ajak aku gak... tak aci maaa

f a wildchild said...

takpe atropine. pasni kite g sesame ek.

rosealley said...

upload r lg gambo, pas2 nti upload lak gambo girls nite 2, kui2

فيصل said...

hua...... jeles aku korang melancong

atropine said...

takpe la.. jom la kita sesame bawak diri ke bali la plak.. ke disneyland ke.. ke sydney ke...

circleinspoon said...

hohoho...jangan marah...
memang best. dahle aku mmg kaki melancong.. yg x bestnyer duit banyak abes.
Next plan plak, pulau perhentian ngan opismates. langkawi ngan housemates. fuyooohhhh

minta mahapla suma, aku xnyempat2 nak update blog. rasa cam banyak sangat dah berlaku beberapa minggu nih. weekend pun packed abis.
Kita tgkla kalo this week aku sempat nak upload. antara event best:
-g tgk baby abang demo
-g tmn org nak kawen beli bajuk kawen
-g kuching
-girls night out
-dinner at jw marriot
-g klia antar org g umrah
wah...banyaknyer! cam malas plak aku nak menulis...

فيصل said...

wat banner panorama camtu.. cantik .. hehhe aku pun ada hobi panorama.... enjoy your life.. dah puas..update blog k.. heheh
sekali ko update bebanyak.. yeah

circleinspoon said...

yeah! p(~o~)q aku akan berusehe!!!

f a wildchild said...

anum, ko bukannye kene tulis pon. sesungguhnya menaip lagi senang dari menulis lol

circleinspoon said...

aku lagih suka menulis wattt
yelar aku menaip