Circleinspoon's !LOVE

Monday, August 13, 2007

Merdeka Celeb Kick-off

Hari ni kick-off Merdeka celebration kat tpt keje aku. Aku ngan kak dayang nih kuar awal, ingat nak balikla. sekali waktu tuh suma org tgh g tpt car park utk merdeka celeb. Kitorang pn joinla sekaki...syokk...nyanyi2 lagu negaraku n keranamu malaysia. kibar2 bendera. amek2 gamba. it's fun!

me & kak dayang. giler betolla ktrg tadi. hahahahaha ;D

tgk MD pasang bendera kat keta


dat's Mr.Morikawa, our MD


aku dah pasang bendera kat keta dah... semangat2!!!

6 comments:

f a wildchild said...

ehem.. kem salam dengan kak dayang. hehe

circleinspoon said...

ehem..insyaALLAH...kekadang kak dayang dtg gak blog aku nih.. ahehehe..kuikuikui..kumpul fans sungguh kak dayang nih. ko statla raja ;p

f a wildchild said...

bagi le link or ape ape yang leh wat aku reach beliau. hehehehe!~

circleinspoon said...

linknyer ialah blog aku. kekeke...aku dah bilang sama kak dayang yg dia ada fan kat blog aku (^o^)hehe

f a wildchild said...

hehehehehe.. thanks anum. ko la kawan aku di dunia ini (",)

circleinspoon said...

time nilah kau cakap kawan. time lain...xleh nak caya! cis... ha, kak dayang dah baca dah. Dia tanya 'sapa ni?!' aku cakapla kawan aku yg kurengg skett.. kuakakakaa ;D