Circleinspoon's !LOVE

Monday, October 08, 2007

balas komen yazid tapi aku jadikkan entry..hehe...

>>Sbenarnya nih tok balas comment yazid tok iklan proton tuh, tapi pjg nah, aku jadikkan satu entry baru terus ;D


yes, kepada suma pengguna jalan raya.

kalo yg bawak moto tuh, pastikan korang pasang lampu belakang bile malam, n pakai bajuk terang2 sket (pasal aku sendiri mmg slalu jumpa org bawak moto yg lampu belakang xnyala waktu tgh malam. gila menempah maut sungguh)

kalo bawak keta lak, bawak2 bersabarlah kalo trafik lambat sket. bukan ko sorang jer yg terperangkap dalam trafik. slow n steady. jgn plak slow tapi xsteady hangin mangin jer satu badan.pastuh, silalah jgn dok sesedap dok tekan hon tuh. ni bukan indonesia or india where honking is actually a sign of courtesy(sumthing like that). This is malaysia. where honking will make a person boiling mad(baru je ptg nih waktu kat trafik light, baru je hijau. depan2 mmg ada keta lagih. baru nak gerak slow2 kan, boleh ada orang blakang2 sket hon. asbestos sungguh. abes kene bebel ngan aku. tapi dia xdapat dgalah, pasal aku tutup tingkap ;p)

3 comments:

Yazid said...

"Raya untuk dirai, Bukan untuk ditangasi"

rosealley said...

okeh, kite da dapat kamal afendi versi pompuan, n lagi dasat,haha

circleinspoon said...

ahaks...kalau u nak buat temujaji dgn en.kamal, you boleh contact i kay... wink*wink (>.<)