Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, October 31, 2007

busy-but-not-going-crazy-yet

people, how r ya'll???
i'm the very the busy these days.
last week bos aku last day dia. dia resign. keje tpt lain.
pastuh hari ni eddy plak last day.
pastuh next week charlie plak.
pastuh next weeknya lagih, kak piezah plak.
Overall memang orang mengresign kiri kanan aku.
aku je yg xda perasaan nak resign tgk org resign kakakakaka...
bilela dapat balik ghumah nih...these days i'm very occupied with my work.
nak lelepak tgk cd ke movie ke... pun xsempat lagih(lama bebeno dah x menapak kat cinema).
but i will make time to go and catch Stardust. Got deNiro and Pfeiffer. Have to go c it!!!

5 comments:

f a wildchild said...

balik la. boleh makan makan nanti kat umah ko.hehe

circleinspoon said...

tu a..aku ingat nak ajak sambut deepavali kat mah aku ker...
tapi korang bawak makanan sendirik lah. hahahaha... cakap nak makan aper.

rosealley said...

ingat nak g tengok 9 september la sok, tp stardust cam best gak, bile stat?

circleinspoon said...

1st Nov start dah.
o...korang nak gih tgk apter pekse ker...
aku nak nyelit bley???
kehkehkeh

rosealley said...

huish, ko nak nyelit antara aku ngan izwan???