Circleinspoon's !LOVE

Saturday, October 06, 2007

cam from lelong

last Sunday aku round2 lelong carik used kamera.
Ada 2 pilihan dua2 aku contact.
1-Sony Cybershot P200 7.2MP
2-Casio Exilim EX-Z850 8.1MP
Casio tu susah sket. Dia kene pasang docking station tuk charge.
Hari senin tuh aku contact straight ngan Sony cam nyer pemilik(emel).
Dia bagi negotiate from 480 jadik 400 terus!
Aku pe lagi, cam pn best. lithium ion lak tuh.
malam senin terus jumpe kat kajang amek cam.

buah hati pengarang jantung ;p

coolio

7 comments:

f a wildchild said...

...aah! lagi sorang. baru je kakak aku, adik aku, and tz beli digicam. bile le aku nk dapat X(

ps: nk kene carik suga mami cecepat nih..

circleinspoon said...

hehe...jgn marah...
nantikanlah raya pics dari aku..huahahhaaha

aku xdak calon sugamami nak pekenal kat kaula...
kau carik sugadedi la
;D

f a wildchild said...

X(

Yazid said...

wah dapat underwater punya ke?(it mean bebas cukai).

فيصل said...

aku baru nak komen.. dah siap abih komen nak tekan butang dah.. hang plak.. aku pun nak beli sony cybershot.. warna itam.. hua.. hitam itu elegan(padahal aku ni kalo pegang benda warna putih memang akan jadi hitam)

tz said...

hehehhe.. aku memang minat sony ni.. tapi casio aku tibai.. hohohoho.. nati kita amik pic raye bebanyak upload kat blog ea...

circleinspoon said...

@yazid
aku bli used cam la.
amek kat lelong

@faisal
mari2 sama2 suma beli sony cybershot. bagi aku kalo cam sony mmg pic quality tip top. walopun ada cam lain seantero dgnnya, specs lebih kurang, aku masih rasa gamba sony lagi lawa.

@tz
o..raya jgn cakaplah. dgn pastinya akan amek gamba sebanyak yg mungkin ;p. marilah bersama2 mengambil gamba raya!