Circleinspoon's !LOVE

Tuesday, November 27, 2007

which 1 is better?

bitcomet-azureus-orbit.
drpd pnglaman korang, mana lagih laju?

wishing my house-mate a happy birthday.
aku hampir telupa. semalam before 12 pn aku dah tido daaaahhhh.hoho..
slamat 23 tahun!

11 comments:

f a wildchild said...

apasal perbandingan ko lain macam je..

bitcomet dengan azureus tu kan bittorrent punye client. orbit downloader tu kan download manager.

tanya encek sarmi pasal torrent ni.

weh, hepi birthday gak untuk hosmet ko :)

Yazid said...

happy birthday to your housemate

فيصل said...

Selamat Harijadi kepada NAMA HOUSEMATE ANDA.. semoga dilimpahi rezeki seadanya

abeming said...

erk...orbit downloader ni download manager yg menggunakan architecture p2p...kalau nak guna kt opis, pki la apa2 pon, sbb kalau line daftar atas nama company, dia x cap, kalau home user pki DELUGE...mantap dan terbaik...mmg sgt laju...

abeming said...

ops nk cite pasal bitcomet sket...pengalaman aku, masa aku pki bitcomet...walaupon speed boleh cecah 100KB/s n dia ckp buleh siap in 2 hours...kadang2 esok baru siap...kalau deluge 2 hours mmg 2 hours la...masa kt opis lak (opis mtdc) aku pki try deluge bleh dapat 220KB/s...download heroes 20 minit...rasa nak nangis...huhu

circleinspoon said...

@ fa owh..orbit bukan tok torrent gak ker?
hukhuk

circleinspoon said...

@yazid and faisal
iya..mari beramai2 ucapkan selamat hari jadi kepada wan roslina wan ishak

circleinspoon said...

@abeming
tuh nangis kegembiraanlah.
deluge yer..hehe..nanti balik aku try

rosealley said...

mekasyeh2, terharu, huk2,

n thanx 4 d prezento suraya=)

ghimau said...

hihihi.. kaki torrent jugak korang ni yer.. pakai la apapun clientnya.. yg penting pastikan torrent tu banyak seeders. Kalau tak jenuh la nak nunggu :)

circleinspoon said...

@eross
uish...hadiah bebeno aku lom bagi lagih. xnyempat g memana carik hadiah. xkan aku nak bli kat bintang lak. apeler yg ada d sana...