Circleinspoon's !LOVE

Monday, December 10, 2007

geram dengan keta toyota

tadi waktu kat alamanda tadih telah jadik satu keadaan yg membuat aku naik angin giler. tadi bratur g bli kek. sejam stengah gakla bratur. then balikla. kat paking keta tuh, aku ltk 2 kotak kek tuh kat kat atas hood enjin kan. then tgh carik2 kunci keta dalam beg. then i heard sum1 hon. HON. ada keta kat depan tu tunggu aku n dia HON aku. Siott nak mampusla keta Toyota tuh. peh...aku geram giler. paling xtahan kalo org xreti nak sabar. BUTA ke ape xnampak aku sorang je nak masukkan 2 kotak kek lagih dalam keta. dahle kaki mlecet sakit giler. aku memang sumpahla keta toyota tuh. kalo boleh nak baling batu kat dia. peh...geram giler nih. aku bratur bli kek for hours. dia xboleh ke tunggu aku settle jap??? siott giler keta toyota tuh. nyesal aku xamek nombo kete dia. bley aku post skali. biar suma org langgar aje keta tuh. aku pun slalu mmgla cecepat kuar parking sbb org lain nak park right??. tapi biler benda camnih jadik...rasa nak lambat2 je kuar paking...kalo boleh xjadik kuar malah nak masuk balik kat dalam alamanda tuh. biar dia rasa sket. gerammmnyer akuuuuu!!!!!

10 comments:

noname said...

cool gal cool~ XP

Yazid said...

sabar jo lah

فيصل said...

ko tabur bebanyak paku semat kat taya depan belah kanan.. tabur dari dalam..peh..

circleinspoon said...

@noname
dah cool dah...xdak pape dah... =)

@yazid
sabo2...i'm alwayz patient (well, most of the time) ;p

@faizal
tabur dalam ? peh maksudnyer tuh?

abeming said...

berapa kali dia hon?

1 Kali - Mengingatkan anda
2 Kali - Dia agak hangin
Hon Panjang - Dia marah anda

heheh...mentang2 aku ngah wat lesen...tp betul...xcaye ty tz...=)

fa said...

"biar suma org langgar aje keta tuh"
tak semua orang tak sayangkan kete macam ko :p

circleinspoon said...

@abeming
eh, dia ada ajar kita ke masa klas dulu? manada.....

@fa
haha!uish...sayang oi keta aku tuh...macam2 dah jadik kat dia. xkan nak kene lagih kot... tangtu aku cakap:"biar suma org langgar aje keta tuh". biar org lain yg langgar, bukan aku. ;D hhahaha

abeming said...

adela circleinspoon...mmg dia ckp...haa xpegi kelas ar nih...heheh...tz boleh jadi saksi...=)

rosealley said...

patut ko makan je kek tuh depan die;p

circleinspoon said...

@abeming
uish..xdakla...sungguh...aku xteringat langsung mende nih. ho..bukti mana? nagi no. phawai jpj ka, nanti aku g tanya.

@eross
kan...sajaja wat dengki kat org tuh.hohoho