Circleinspoon's !LOVE

Saturday, December 29, 2007

raya haji petama

minna!!!long time no see!!! lama dah aku xberblog or ziarah blog orang lain. hoho...

hari raya korban yg petama tuh, aku ada kat umah kajang lagih.huhu...tghri tuh sempat g umah akak aku g perabihkan lauk raya yg dia masak. haha XD

cian..arep+nurin+akak aku suma kene sakit mata

stelah mendapatkan pandangan/neshat drpd en.kucai, aku decide drive balik jaybee =) top up touch and go!

ah...antoknyer bawak sorang. puaslah aku makan jajan+minum air+singing along wip the songs+cakap ngan diri sendiri+ngompat driving skills orang lain kat highway xD

kat stiap negri aku wat pit stop(adala 4x benti). matikan enjin keta jap+lepak2 pelok bantal jap\(^o^)/+try2 tido jap(*.*)... dahler stat dari mlaka ujan jer...sedapnyer kalu dapat tido!

akhirnya sampai kat jb!!!aku straight g umah nyaie aku dlu. lepak sana jap+belasah ketupat rendang+buli bell. my nyaie is the best! muah!!(>.<)!! abistuh baru g antaq c ek'ah yg sengal ke umah dia kat UDA ;p. Kat umah sambung lagih makan. hahaha...bahyala aku nih...

3 comments:

Yazid said...

ko try kacang pool tak?

circleinspoon said...

oh man..mmg xnyempat. mmg hajat d hati nak p. tapi x p p gak

rosealley said...

don't take pict and drive;p