Circleinspoon's !LOVE

Thursday, January 03, 2008

choc brownies

a...akhirnya dah membuat brownies.
maseh xbiasa lagi ngan oven tuh.
tangtu yg cam hangus skett(skejap aku naikkan suhu, kejap turunkan). hehe ;p.
neway, aku dah g bintang skali bley telupe nak bli butter (major ingredient tuh!). kdai bawah ni pn xda. jalan sket g kedai bawah sana bli majerin. xdak butter, majerin pun jadiklaaaa....hentam jela yer =)
and the result...

dah letak coklat. slekehla... xD

ni dah cut skeping tok cik eross


nih apter tabur kacang. dah kene cut2 dah. makan time!!! \(^o^)/


sodap ke tak aku xtahulah. asal bley telan ;p.
keh eross! request kau aku dah tunaikan!makan2 jgn xmakan ><

7 comments:

zura189 said...

hehhe..
kurang moist..but asal choc jerk...
aku bleh jerk nk mangan nih..
hehhe...tulh dinner aku td ya..
tq aa =p

circleinspoon said...

eeehh.....dah ada blog ker?????wawawawau vavoom....

a'ah kurang moist. sbb guna marjerin kot

rosealley said...

mekaseh2,nih nak kuar g telan lagi la nih;p

rosealley said...

wahh, wawa dah ade blog, nanti aku p melawat

circleinspoon said...

tu ar! tapi live jurnalla...aku xleh nak bagi comment punnnn....nanti tgk balikla

noname said...

uhuhuu nk jugaakkk :]'''~drooll~

circleinspoon said...

a...gomen2...tak dapat nak pass yer...hehe