Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, January 02, 2008

yakitate oyeah!

keri!!!thank u for the dvd's!!!(say thanks to dd too!!) aku dah abis copy dah(tp xstat tgk lagih T.T )~~ eross cakap dia nak pass kat idzuan bley dak? xyahla kan...suh dia carik sampai jumpe. kakaka ;p. bagi2 jgn xbagi. can't wait to watch the ending! Terima kaseh banyak!

yakitate, school rumble

8 comments:

Yazid said...

yakitate Aq layan kat animax saje

abeming said...

errr...errr...kenalan aku kebanyakannya kaki anime...aku ni ntah bila la nak belajar melayan...heheh

circleinspoon said...

@yazid
umah aku nih manada animax da...

@abeming
ekk!!aku bukan kaki anime ar... kakitangan ajer xD

noname said...

ahahahaha welcome2!! enjoy it!!

school rumble tu season 2 dh.. jgn plik la klau rs mcm ada part xtgk XP..

izwan? hmmm.. blh bkak tender penyewaan nih XD

rosealley said...

ahaks, izwan xtau pun jek lg, kite lak yg dok sibuk2, haha

circleinspoon said...

@noname
eeehhh...season2 ka? season1 pun aku xtau. xpa2. aku tgk ending dia nanti =)

@eross
mesti tesedak2 dia dgar kita cakap2 pasal dia nih. hahahaha xD

noname said...

yup season 2.. season 1 ada dlm hdisk aku.. xtau cmne nk outputkan XP

.. xde ending lg.. akn smbung pd season 3 plak heheehehe XD

circleinspoon said...

wah!byknya season...xlarat aku nak layan. huahaha