Circleinspoon's !LOVE

Sunday, January 06, 2008

pi tgk national treasure 2

hari sabtu ada farewell gathering tok opismate aku, lee tl. makan dominoes....syok abesss....
malamnyer plak aku ngan wawa g tgk national treasure 2.
masa dalam wayang tuh ktrg dok barisan 2nd last, seat tepi. nak dijadikkan citer, ada sorang budak nih (around 1~2) dok naik tangga daripada seat bawah skali nuh sampailah atas. sungguh2 naik nih. aku xpasan sangat pun bdak tuh(eventhough aku dok tepi tangga. the horror!! o_O). bila dia dah sampai blah2 atas sket nih, adala bebape cinemagoers yg pasan and dok toleh2 kat budak tuh. aku pun tgkla skali. cian gler dia. biler dah sampai atas tuh cam 'eh...mana pamili aku???' dah nak stat nangis dah. then, nampakla bapak dia tgh dok haru carik anak dia daripada seat bawah sana. naseb jumpa.. after all dat happen, aku ngan wawa gelak bagai nak rak. ^o^. tak tertahan gelak. adoiii... but seriously, please keep an eye on ur kid. kalola ada org dalam cinema tuh kidnap bdak tu camana???tak ke haru?

peter(new member), tey, kak dayang : tgh tunggu pizza delivery

aahh...the lineup

lee, peik ngo, en.zaidi

jess(trainee HR. last day dia!), tey

cik wawa. masa tgh makan kat food court b4 start wygme

sejak food court kat mines di re-decorate, aku xpnah masuk. agak kagum gakla dgn perubahan dia nih..

8 comments:

abeming said...

aku pon pi tgk wayang gak sabtu...tapi aku pi tgk citer yang dah nak basi...AVP2...hmm frust...cerita sambungan...tapi tak mcm AVP1...predator tak kautim ngan manusia...frust frust frust...=)

circleinspoon said...

aku pun nak g tgk tuh ngan opismate nanti. tgkla kalo dorang still on =)(sbenarnya aku anti cter AVP. xpnah tgk tengok pun AVP1. tp sebab pengaruh 'rakan sebaya', aku nak g tgklah nh..hehehe)

w a w a said...

huhu!! gmba ku yg burok itu ko letak...haa..klako tgk tudung sndirik..kui3x..

noname said...

huhuuu xtgk lg Book of secrets-benjamin gates!!

..xpela... bli dvd kat mines je kot XP

rosealley said...

banyaknyer piza tuh, huhuh, org cam xramai pun, sorang 1 ek, haha

circleinspoon said...

@wawa
mende, okler tuh. cewah2....malu2 lak ;p

@noname
hohoho..pilah tgk. lawak gakla xD

@eross
kalo aku sorang pn bley abess kot? kikiki

Yazid said...

wah banyaknya pizza. nak sikit

circleinspoon said...

nah seposen. g bli xp