Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, February 20, 2008

18.02.08

senin aku mintak cuti sbb nak g bangunan mara.
mula2 nak park kat bdr.tsk.sltn n amek train. skali penuh lak paking dia...
dgn gamblenya, aku pun mengajak wawa drive ke kl. ngehngeh.
first time aku bawak ke arah kl nih. hari tu pun p um ajer.
naseb ada cik kak penunjuk arah kita ^^



aaaa~~~sogo. park kat pertama


then naik star kat bandaraya, tukar putra at jamek. wooo~~~~beger king. sempat tengok ajer. hukhuk


putra masjid jamek

oh ya. lupe nak cakap. oleh kerna waktu sampai pertama dah lunch hour, ktrg decide g klcc dulu...nih kat Japan Harvest,Isetan.Tingkat 4

posing2..tgk2 ajela~~~banyak benda takleh makan. naseb dia ada tulis ingredients in english


klcc


garden panorama from kinokuniya (nihla matlamat sbenaqnya)


aku beli oricon style. wawa plak bli popolo (the last copy!)

akhirnya~~~~pulang balik ke bgnn mara. siap. balik.

9 comments:

Yazid Husain said...

sekali empat post update selepas n-gage

noname said...

knapa g bngunan mara?? ada apa?? XP

abeming said...

erkkk...ko boleh baca ke tulisan2 dalam oricon style tu...huhu

circleinspoon said...

@yazid
hihi...anda suka???hihi

@noname
ada hal. hoho.g amek borang tawaran penajaan la

@abeming
oh!sesungguhnya aku tidak paham!!(oh the agony!!!!)tapi sbb ada gamba, suka gakla...hehe xp

rosealley said...

woo beger king woo carls jr woo aku kempunan, huhu

w a w a said...

haha..suraya!!!
mana bleh ltk gmba aku!!!
bak sini sume gmba2 tuh!! aku nak!

circleinspoon said...

@eross
woo beger king aku xpnah try
woo carls jr apekebenda lah tuh

@wawa
o e?
dah letak dah ~~

- j o h a r i - said...

weh..
dh bape lama aku tertido ni
sedar2 dunia dh berubah
smpi 4 post sekali
hebat!!

circleinspoon said...

@johari
yeah! the comeback! p(^o^)q berusehe!!!