Circleinspoon's !LOVE

Sunday, July 13, 2008

03-8-08

haghi sabtu ada bon odori festival kat shah alam.
tak dapaaat piiiiiii!!!!!
pagi ada kelas, malam keje.
benci ko wawa benciiiiii!!!!!!!


neway, nih nak invite nih.
3/8/08 nanti silalah ke majelis Pn.Noriha Makhbul Rahiman.
sengal kau reha baru bgtau aku skrg!!!!!
Supposedly aku ke bentong tok majelis abang wawa, but there's no way i'm going to miss this!
we've gone a long way.
oleh itu, en.yazid and the gang, anda anda juga dijemput sama.
3-Ogos-2008. Taman Universiti JB.


and this is for you ryo-like-san...



let go by m-flo&yoshika

5 comments:

w a w a said...

haha jgn jeles ehh mrs.ryo-like-san~ aku g odori tu, best woooo!! thn dpn nk pakai yukata laks~

lg tuh dedicate kt mr. ko ehh? s+e+n+g+a+l=*bunyi nya ape??*

aku nasehatkn ko..g laa brtegur sape..dh tk btol dh kwn aku nih~

circleinspoon said...

@wawa
cisdale sungguh! takpe2...

ah? ape? ah? ape?
tegur ape nih?
bunyi ape nih?
hahahahahaha

abeming said...

banyak tol majlis bulan 8 ni ye...cik circleinspoon belum majlis ke...heheh

circleinspoon said...

@abeming
haha...nantilah..tunggu jemputan aku...ke majelis umah tebuka sempena hari raya tahun ni ya. ;D

Yazid Husain said...

reha puny mjlis kat jln ape eh kat tmn u. aq lupa lah. ari tu da reha btau