Circleinspoon's !LOVE

Friday, December 05, 2008

PGL-season3

aku dah balik dari mesy kat pd semalam. will stori later.

But now, ..
.
ada sesapa nak g? jom!

6 comments:

ف wildchild ۞ said...

aku suke gak musical. tapi aku suke tengok yg satu episod scrub tu je :p

Yazid Husain said...

bestnye

PGL 3. Mau ikut

w a w a said...

aku nk yaaaa~!!!
aku br brhajat nk tnya ko dr mggu lps...tp pasai ko bz + aku tk dpt jpe ko + tk dpt borak2 ngn ko...aku pon daaa lupa~

skg dh leh bookng tix...ari tuh aku bc kt ne ntah, tnggl lg 10000 (or brape ntah) je kot tix yg available~ jom2!!!

circleinspoon said...

@fa
heh...aku tak nah tgk laks.. aku tau, kau layan high school musical nih...

@yazid
moh2, aku sungguh mau membeli tiket nih

@wawa
a'ah, kat tiket axcess mmg kata dah bley tempah. hu...moh2 kita pergi bersama2.sapa lagi nak join pat!

rosealley said...

nak tengok jugaak!!!aku dok ajak izwan dari dulu lagiii tapi selalu xdapat, nak tinguk jugaak!!

circleinspoon said...

@rosealley
moh. ko join aku ngan wawa lah. takyah join encik.t. heh