Circleinspoon's !LOVE

Friday, December 12, 2008

post on hiatus

salam.

from the 15t-24th December 2008 aku ada kursus kat kluang.
Then dari 25-29th December 2008 aku amek cuti laks.
Esok aku dah gerak balik jb (aku bawak keta sorang. ada sesapa nak joins?heh..).
Oleh kerna aku malas nak wat auto-publish, maka, i won't be around for the next 2 weeks.

Ada beberapa perkara aku nak mintak tolong ngan wawa+eross:
mintak tolong tempahkan tiket ke PGL tuh. Check kene bayar dulu ke tak. Kalo kene, nak proceed guna kedit kad aku dulu pun boleh. aku tak sempat nak arrangela.TQ bebeh!
owh, malam nih pun aku balik lambat sket, pasal nak siapkan mana2 kije yang bley cover tok 2 minggu nih (lama dah aku tak jumpa ousemate sendirik rupanya)


okeh, behati-hati di jalan raya. chows

3 comments:

rosealley said...

woh, aku baru balik ko da nak pegi??tidaaak;p

ف wildchild ۞ said...

berhati hati di jalan raya. mari ikut kami pergi kenduri kawin. muar dan rengit!

Yazid Husain said...

berhati-hati betul meh sekali berkenduri khawin