Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, December 10, 2008

Tag: Ten Ten


aku kene tag? uhk...memangla benda yg jarang aku wat...
aku kene...

(a) Citer 10 perkara ttg orang yg tag aku nih
1- yazid budak skool muar dulu sama ngan aku
2- yazid budak kelas sebelah aku
3- yazid xclassmate reha(my fren from sigs-muo). kitorang ada jumpa masa reha kawen. tapi tak sempat boraks pun. waktu tu pun cik.t ada kan.... ;D
4- yazid klentong aku masa berblog. mati2 aku ingat dia ni x-classmate aku
5- yazid nih housemate c raja-kucai-fit (x-classmate aku)
6- yazid suka amek gamba guna kamera dia
7- yazid dalam diam sebenarnya enjoy cross-dressing nih ;p
8- yazid sokong pesawat. Go pesawat go!
9- yazid tgh menanti hari bahgianya ^^
10- yazid nak belanja aku sebab puji dia banyak. mekaceh ye...mekaceh...

(b) Citer 10 perkara ttg diri aku
1- aku suka travel
2- aku suka bawak keta
3- aku suka cakap sorang-sorang masa bawak keta. it soothe me.
4- aku ada anger management problem. esp masa driving. heh...
5- aku selalu pk lebih daripada yg sepatotnya
6- aku sekarang asyik nak makan donut aje. JCo.Big Apple
7- aku tgh carik side income
8- aku dah lama tak jumpa BFF aku sbb jadual bercanggah
9- aku suka baca kids books. its an escapism
10-aku lapar

(c) Aku kene tag 10 org lain. Tambah tolak, aku tag meka under [fwends]. korang tak wat pun aku tak kisah..
abeming.dd.eross.hanibunny.idz1.keri.lina.murni.wawa.none

9 comments:

pandangdenganmatahati said...

ayak.terbace plak entry ko ni.cis cis cis nyesal bace :p

dd dudu said...

alamak terbace n terscroll ke bawah plakk ;p dd tu sape ekkk, dd tu ko ek muni ;p

pandangdenganmatahati said...

dd tu sejenis karipap.panggggg!

Yazid Husain said...

he he he. hahaha kelakor

ف wildchild ۞ said...

haha. weh, bukan ka ko ada suga dedi? apa cita dengan dia :p

circleinspoon said...

@pandangdenganmatahati
kuangkuangkuang XD

@dd dudu
eh kau tak kenal ke??? yang tulah, yang "D to the I to the ANA!" tuh...

@yazid
oh temakasehla nak blanja aku... aku lopa nak tambah no.11:yazid ni baik hati sungguh orangnya ;D

@fa
aku lama tak jumpa besfren akula... tapi alang-alang kau mention nih, post suga dedi masih terbuka untuk calon2 yg kayaraya ;p

rosealley said...

eh, ade name aku??aku wat yg sexy man tuh duluh ek;p

circleinspoon said...

@rosealley
yes, tuh nama kaulah tuh..
amboh2, sexy man aje dia nampak dulu nih. heh...

clavriene said...

aku dah lama singgah blog ko
ko tag aku!!!
tak gune!!