Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, May 06, 2009

KE PULAU PERHENTIAN UJUNG MINGGU NIH

MAJOR EVENT BERUBAHHHH!!! PERLU DITANGGUHKAN KE TARIKH LAIN!

MAJOR EVENT!!!

aleng dan aku wat plan giler (yg baru dirancang beberapa jam sebelum ini) utk bervacation ke pulau perhentian pada ujung minggu nih (sabtu-ahad-isnin).
and we're looking for people to join us!!! estimate kos around rm500~600 (termasuk tambang, makan, tempat tinggal, bot, snorkeling). Oleh itu kamu2 sekalian, marilah menjoin kami!!!

sesapa berminat bley sms/call aku terus before kamis k!

and also! ada sesapa nak kawen on the 31st mei tak? sebab kalo takde, then aku nak g join jogathon. oh yeah.ada sesapa nak join jogathon? mari2 t-shirt free!

8 comments:

dd dudu said...

ayaa, ciare kawen 31 mei.. jom ikut kitorang g kenduri die same2 ;)

circleinspoon said...

oooh~~~like dat ka????
caaan...of course. korang suma pi perak ke? perak belah mana?

mun-e said...

perak kat air tawar =D

noname said...

uih.. org len yg jwb ;P

pulau perhentian??
nk g~.. tapii~.. huhuuu~

circleinspoon said...

@mun-e
o yeah aku nak pi~~~sapa bawak keta beb?

@noname
nak g???or no????
sapa nak p mohla~~~

Mariam Ibrahim said...

alaa... nak gi gak..
tp... aiseh.. ada probla, tkaleh ikut

ف wildchild ۞ said...

600? emm... (hanya mampu mengangguk)

circleinspoon said...

@Mariam
aiseh...mohla....tapi, kitorang pun tak jadik p dis weekend

@fa
mohle...mohle...mintak sugamami kau belanja