Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, June 24, 2009

redfm updates

first encounter: ingat tak hari tuh aku citer yang aku g jumpa JD&Dilly kat Stadium Malawati. More like to meet them than to enter the contest. Kat sana kan aku isi borang daftar tok enter the Red FM’s Shake Our Hand to Win 10 Grand with JD & Dilly (boleh submit entry here).

Dijadikkan citer, selasa pagi g keje masa tgh drive aku dapat call dari Redfm (yes,I save their number ~~). First time missed call sebab tgh drive+scrambling thru my bag to find the hp. Second time angkat..it's JD&Dilly! I'm in the running to win 10G. Invitation only entrance to the party on the 5th of July at Luna Bar Pacific Regency. Should I go???

second encounter: hari nih (rabu) masa tgh drive balik keje, then tgh dgr terry nih. sajaje gatal tangan hantar sms jawab soklan terry (sambil driving?). Then suddenly ada call masuk...from Terry! I've got 2 tickets for Love Classifieds on a cruise boat at Mines Cruise The Mines on the 27th. Eeehhhh...aku nak CD Hannah Montana (heh ;p) aje... So, who wants 2 tickets for the event??

6 comments:

mun-e said...

nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noname said...

wohoi parteeeeii?? aya??

- j o h a r i - said...

alahai bertuahnya..ticket tu aku x nk la..nk tggu yg 10G tu, bleh x?

circleinspoon said...

@mun-e
ohnoes!!aku dah bagi orang lain!!heh

@noname
(0.o) too

@johari
kalo aku dapat 10G aku belanja korang makan. ;D

ف wildchild ۞ said...

tak nak tiket. tak nak 10grands tu. tapi cukuplah sekadar mingingati rakan rakan ko yang takde life dan takde duit nak makan neh kat jb...........

circleinspoon said...

@fa
marilah mencarik duit besar-besaran