Circleinspoon's !LOVE

Saturday, April 14, 2007

nobody in bowling

aku perlu praktis...haha...my bowling was never too good. memang stail aku slalu kali pertama baling bola masuk longkang. kali ke-2 baling barula dapat sikit mata.kokokokok...kamis lalu kalo xsalah, c charlie ajak aku masuk tournament bowling, dia nak lagi sorang jer, kalo x nanti xjadik p. stakat suke2 jer. aku dah cakap dah aku xreti main. tapi sbb nak cukupkan orang, ada sponsor plak tuh, aku pun redah ajela.skali da.. tadi p test main jap. xsanggup aku tgk bebudak nih main.teror2 blaka. ter terrorized aku!. 1st game tuh, suma dapat dalam sratus lebeh..aku dapat 50++ jer. aduhai makcik...kakakaka...aku xkisah..tapi sian plak ahli group aku nih. dorang nih dh lama xmain tapi suma pn gile2 la... mula2 main sakit pergelangan tangan/bahu dorang pasal hayun bola kan. aku x, sebab before2 aku slalu main raket tennis.tapi my bowling sucks!.xkan nak drag suma jatuh sbb aku kan. we're a team! dgn itu, aku akan berusehe berlatih lagih!esok nak ajak eross g main bowling. kalo dia xnak main, aku je yg main pn xpala...pastuh, kalo ada barang2 cam bentuk bola yg aku boleh main kat umah, aku nak try aim bola tuh agar tegak..hukhuk..

14 comments:

f a wildchild said...

bukan tangan je cik akak. kedudukan kaki pon nak kene betul gak.

bola tu bukan ko baling straight. kene buat skew siket.

circleinspoon said...

yaka? apa lagi tips? aku smalam try wat yg ada bengkok2 kaki tuh (kakaka). okla sket...

atropine said...

hehehe...ade sesape jadik juare longkang tak?

if aku ade sane gak...sah aku juare longkang....

rosealley said...

wahaha, 1st time aku dapat strike, akan ku catit dlm diary 1 STRIKE, >5 longkang, 1 reverse,em3....

rosealley said...

kaki bengkok versi2 nak jatuh,haha

f a wildchild said...

@anum
banyak lagi rupenye ko nak kene blaja ni. kalo setakat gaya je tak gune gak. kaki tu main peranan nak seimbangkan badan ko.

@atropine
nak lawan sape juare longkang ek.. rase macam tak leh lawan atropine ar. tak pe. biar title tu melekat kat atropine. hehe

@roseally
banyaknye longkang. ahahahaha

circleinspoon said...

aku pun juara longkang gak...
bukannyer atropine jer..

marilah wat perlawanan.
sapa dapat masuk longkang paling banyak dikira pemenang!

aku c kaki longkang ni nak kene masuk tournament boling dis wik...
gilela...

f a wildchild said...

tak sabar aku nak tunggu sape yang jadi juara longkang time tu :p

aku harap anum dapat kekalkan title tu. ahahahahah

circleinspoon said...

kureng tol..
xnak!!!aku nak berusehe utk mengeluarkan diri drpd title itu...

bagila tips. apala korang nih

atropine said...

hehehe.. aku rse ok gak klo buat tournament utk juare longkang.. bg le peluang utk mereka yg juare2 longkang ni..

aku maybe tak dpt title juare longkang.. sbb aku mmg terer(aku agak2 la aku terer even aku tak pnah sentuh menatang boling tu.. ahaks!)

circleinspoon said...

@atropine
uh...belagak mung..xper2...karang wat tol2 tournament, mana tau ada rezki ko jadik juara longkang. hokhokhok

atropine said...

uishhh... ko jgn anumm.. segan aku nk amik adiah nati.. rse macam star la pulak...

circleinspoon said...

sesekali...ape salahnya kan

f a wildchild said...

aku nak join anum. tapi aku nak jadi judge je la. tak layak aku nak masuk :p