Circleinspoon's !LOVE

Friday, April 13, 2007

picturesque

at last, after a very long time, I've changed my desktop wallpaper.before, it was gackt. Now, its time for hanis to take over. haha...I love photography. It's something i love since...since forever.I'm enthralled by them.I do believe that a picture is worth a thousand words. Corbis is one of the place where you can get loads of free pictures.Semalam aku p jenguk2 photo page my fave malaysian photographer. And OH MY GOD!!! ada entry wedding shidah!!Dia cover kak shidah punyer wedding!!!(kak shidah tu kawan akak aku masa skool2)Aku gi wedding tuh ko tau. Waktu tu balek jb. Wedding kat stf.Siot giler.. aku xperasan pun tuh potograper feveret aku!!!Patutla hari tuh aku jenguk2 gak potographer masa wedding kak shidah tuh.aku memang ada bertentang pun ngan potograper dia tuh. dalam ati memang terdetik 'aku macam kenal ajer org nih'.dalam ati memang terdetik 'bestnyer kalo sepul cover wedding nih'gerammnyer aku.................satu hari nanti akan sampai gak hajat aku. insyaALLAH...
30 mac 2007



tapi sekarang dah ubah balik....

3 comments:

f a wildchild said...

tampal la picture yang ko kate picturesque tu kat sini.

picturesque... istilah yg aku slalu gune kat kelas ko dulu.

circleinspoon said...

nakke? nanti aku postkan

f a wildchild said...

yang klate tu ke?