Circleinspoon's !LOVE

Sunday, August 12, 2007

photography@me

I enjoy photography.
There's two sides of photography for me.
One with people.
One with all.
These are some of my snapshots from one with all.
Enjoy them as much as I've gotten from capturing them ;p

@redang island
siput yg aku xbawak balik
@erl bandar tasik selatan
evening, balik kerja
penang street
tgh tunggu traffic light
sign ummu kawen
lady in kimono
mainan anak sedara aku
steamboat platters @johnny's
outside kl sentral
uncle yg sgt comeiiii @sarawak
pintu kedai yg dah tutup @sarawak
yellow person, fred punyer
my kon, on the bus @larkin

fak eng, dr hentian serdang
langit dari car park opis

10 comments:

f a wildchild said...

jeles giler aku tengok orang suke berjalan ni...

:(

circleinspoon said...

abes, ko tak suke berjalan ker??? kalo bejalan biase2 aku mmg malas sket, tapi kalo g travel mmg org petama join. hohoho (^o^)/

f a wildchild said...

aku suke berjalan jalan. tapi aku dibound oleh duet..

:(

circleinspoon said...

aku pon xberduit nah ooii... but if u want sumting, u just find ways to go around it ;>

f a wildchild said...

ok. ko yg cakap ae. ko support aku. thanks. sesusah je :p

circleinspoon said...

poyola kau...asal lak aku kene tanggung kau.. tu lah...dari dulu aku suh kau carik sugar mummy kau tak carik2....iskh*iskh*iksh*

f a wildchild said...

dah aku kene jadi sugar dedi ko. memang le bengkerap aku. aku ade try carik sugar mami. tapi........... ko tolong tolong ler aku.

circleinspoon said...

helo...i don't need a sugardedi... i want a sugarhoney ahaks ;D.
ala kau...dulu baizah tak sudila jadik sugermami kau.. kau kenelah berusaha dgn daya usaha+charm kau utk dpt sugarmami (^,^)

f a wildchild said...

sugahuney? wah wah wah.. err. emm. good luck on that ye. chaiyyok2 :p

aku dah cuba sedaya upaya aku. tapi apakan daya. aku tak cukup charm kot.........

circleinspoon said...

ahaks...

kau xkuarkan spenuhnya aura kaula...