Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, December 05, 2007

i'm not moving

alas, aku xjadik pindah lak...hukhuk...byk pihak buat bantahan besar2an. oklah, i'll stay, but dat doesn't means dat i won't improve! there's still room for changes. p(^o^)q ~n i do love my existing home!


nih article yg aku baca dalam RD(based on survey). Kenyataan yg sgt benarlah

8 comments:

فيصل said...

bunyi percakapan perempuan mengigau(betul ke aku eja nih) sambil berjalan ke arah pintu...

abeming said...

aku pon xpindah...huhu...ko tau tak vista impiana yg lepas to sungai besi sebelah kiri tu?akak aku ckp lom dapat CF...xdapat la nak pindah...

noname said...

the wheel~ always rolling bebeh XD

circleinspoon said...

@faisal
sapa yg ngigau nih?

@abeming
vista impiana? not sure. lepas tol sungai besi? kat tepi federal highway ker? ish...mana sih...

@noname
kalau ada orang yg tolak dia geraklah ;p

hari nih xdapat nak derma darah!!! kenapa?????slalu xdapaat nak derema darah. ada je halangannya. bilelah nak tecapai hasrat (aku yg malas yg bukak page blogger tok wat entry baru. hohoho)

noname said...

xdpt? high blood ke? atau tekanan terlalu rendah?? itulaa. aku dh cakap... buat sandwich tuna tu.. bg aku mkn.. blh ko mkn skali sblm donate tu.. mesti dpt XP

abeming said...

kita berkadar sama...aku pon xjadi kuar dari rumah ni...huhuhu

circleinspoon said...

@noname
sbb batuk n tgh makan ubat batuk.
hukhuk...sedey tau...pekene mengenanya pun kalau aku wat sandwich tuh? ko yg derma darah ke aku?
hoho ;p

@abeming
oh!bertahanlah dengan c sanggar mendekenamanyaakuxingat tuh! naseb kitorang nyer bilik air dia bahgi dia=toilet+shower. just nice. =).

rosealley said...

hoooo,ko nak pindah mane sbnarnye????seb baik xjadik,sob2