Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, January 23, 2008

sugar cookies

wishing a happy thaipusam day to those who celebrate.
hari nih aku abiskan dgn wat birthday cookies(and turns out to be arashi cookies too! ;p)
first time aku buat yg nih. terlebih manis la plakkk....sorila yer... buat dono je masa telan nanti ;>
love a.m.n.o.s <3

yo ojii-san! bila kau free??? aku nak pass benda nih. esok boleh? belanja aku prosperity beger skali laaa...hahahahahahha xD

13 comments:

abeming said...

eh esok aku masuk opis mtdc upm...tolong hantar kuih tu sekali ye...heheh

circleinspoon said...

haha...banyak chanteeek kau...

ف wildchild said...

aku juga mahu satu!

noname said...

uuu tgk je pn dh rs gg berlaga.. blm mkn lg.. ngilu2..hehehehee XP

circleinspoon said...

@fa
sesungguhnya aku tidak membuat penghantaran pos ke jb. harap maaf.

@noname
oooo...ko maksudkan dia keras eee????

ف wildchild said...

aku menantikan kehadiran mu semula ke jb untuk membawa cookies yang nampak enak enak belaka itu.

noname said...

keras??? xkot.. aku membayangkan kemanisan dia n kelikatan gula atas biskut tu.. pastu melekat kat gg.. sssssss~~

Yazid Husain said...

aq ada pakej menarik ke Pulau Perhentian sila rujuk entri pada 25/01/08

circleinspoon said...

@fa
aku balik jb tok makan adalah... xda bawak mende yer...haha xD

@noname
oooo~~~~heh...biskutnyer yg manis. tapi yg atas tuh, tang cokolat tuh xmanis nah... ;>

@yazid
is it?
aku pun mmg dah contact dah mr.ong daripada fauna resort. aku suka pakej dia. so, i'll stick with it!

rosealley said...

@cik xde nama
memang sedaaaaaaap punnnnnnnnnn;p

noname said...

@ cik rosealley
ko bg pape pn ko kata sedaapp XP

shah said...

sedaapp... =)

circleinspoon said...

@shah
wah!a rare appearance!

iyer2 mekaceh kpd jasa cik gula yg menyedapkan dia.