Circleinspoon's !LOVE

Tuesday, January 29, 2008

yeah~quality day~

pagi tadih ada quality day kick-off. by 7.30 dah kene ada kat plant...
oh ya!esok peter g penang plant! and aku kirim dia *stuff* kat prangin mall!!! yay!!!

muka2 yg *gumbira* pagi2 buta

jumpa nih kat kalendar. amatlah tekena kat diri sendiri. aku mmg susah nak maafkan org. tp slalu gak pk ape hak aku nak marah meka kan? then kurangla sikit... however,what people do to me i'll remember

6 comments:

ف wildchild ۞ said...

"You're a woman.
You can hold on to it forever."

petikan dari cite simpson the movie (kat minit ke 31:57 --> 32:00)

circleinspoon said...

@fa
we can? we can isn't it

sesungguhnya aku xabis tgk lagih mov dia tuh

ف wildchild ۞ said...

of cos la we can. itu cabaran yang sebenar..

aku dah tengok 2 kali. dvdrip. ade kat harddisk aku (sebelum harddisk aku tu rosak).

*ekceli not for a woman je. lelaki lagi penting bersabar untuk bantu berfikir secara rasional apabila menjadi ketua (keluarga)..

w a w a said...

pesan stuff??
what stuff??
haha..aku nyer??

abeming said...

jangan simpan2...kalau fa kasik dari movi simpson...aku bg dr lagu p. ramlee...

"Barang yang lepas, jangan dikenang, kalau dikenang, meracun hati"

=)

circleinspoon said...

@fa
gaya cam dah besedia jer jadik ketua kuarga nih?

@wawa
cheh...ko wat lupa eiiiiiiiiiiiii

@abeming
wokey2...aku taknak kenang2 dah. buang2 ajer sumanya ;p