Circleinspoon's !LOVE

Tuesday, February 19, 2008

14.02.08

Petang 14.02.08 tuh, ada je hal yg halang aku nak balik awalllllll....sengal tol...
i wanna catch utaban at 7.
then, bila dapat tgk, keyhole plak wat maksalahhhhhhhh.....geraaaammmmm ajer aku~~

anyway, dat nite we went to visit ummu!
cik kak kita telah selamat bersalin pada jam 8:20pm 13.02.08 kat spital an-nur,bangi.
Baby boy, muslim.
ibu&anak sihat. ^^



kehkehkeh...curik amek gamba sebelom ketok pintu ^^


cik kak ummu cter pengalaman bersalin sambil didengar khusyuk 2 org "bakal-jadik-mak-terdekat" kat depan aku nih. aku dga gitu2 aje. seraam ~~


baby~~~~~~lovelove~~~~


kat tpt duduk depan spital an-nur hasanah, bangi.







8 comments:

noname said...

waahh lainnye mka ummu lpas bersalin..

mcm2 post korg ek

circleinspoon said...

@noname
eh????lain ker???? kurus ajer aku tgk budak tuh. heh

tuh baru sikit aku bg korang tgk. xleh lelebeh. bahya

rosealley said...

"2 orang bakal jadi mak terdekat"

xbape nak dekatla,poyoooo

circleinspoon said...

@eross
dekatdekat
aku dapat rasakan auranya.
haha

didi dudu said...

waaahh chomeylnyeee baby itewwww uh uh

circleinspoon said...

@dd dudu
memang chomelll bangaaatatttt.
putih melepak, cam mak bapak dia gak

ummihasan said...

ok.. a very lamernyeee entry.. but aya, thanks a lot abadikan kat sini, especially gambar aku baru lepas bersalin tuh.. I don't have any of it tau.. satu pun xde gamba baby.. sedey tau ..
eh, jgn sedey sedey.. weh keri, aku tau apa yg lain, oh hidung ku bukan mancung, tp sangatlaaaa kembang..
pandai eh kutuk aku..

circleinspoon said...

@ ummu
giler lama post ni..haha