Circleinspoon's !LOVE

Sunday, March 02, 2008

petrosains klcc

hari slasa lepas, server system yg aku jaga crash.
kitorang (me,shawn,angela,dba) sgt berusehe up kan sistem tuh kat server lain.
memang beberapa hari tuh g keje pagi, balik keje pun pagi.
nih baru stabil sket, insyaALLAH xda maksalah....
terima kaseh pada meka yg beri bantuan...technical or non-technical...
terima kaseh kat tey,peter tolong belikan ktrg makanan suma...
terima kaseh kat shawn n angela. i'll probably die without them at that time.
terima kaseh kat en.faizy and en.saiful sebab tolong transfer ke server baru, n tolong stabilkan conn dia.
terima kaseh kat user yg memahami dan terpaksa buat ot.
terima kaseh buat semua dan mintak maaf banyak2 kalau aku ada wat salah silap...


memang minggu yg memenatkan(phsically&mentally). hari jumaat dapat brita baik, my parcel from yesasia have arrived!


it's the limited ed of step and go. =)

hari ahad plak, aku ngan wawa g klcc. aku drive. senang aje nak drive ke sana.
dulu klcc lah tpt yg paling aku xgemar kat kl nih...
tapi skrg sbb ada sebab tok pegi sana (ambil barang kat kino), dah cam tersuka plak klcc tuh. hehe...
balik sempat tapau burger king (oh black pepper!), sampai umah kol 4.30


ya...kino...our sumber of jap mags xD


kami berdua


heh...


oleh kerna time ktrg nak g amek tiket skybridge, tiket dia kol 4.15 (lambat nah), ktrg pun xjadik p...tukar plan,tetiba termasuk petrosains plak


bertingkattingkattingkattingkat


mr.dinosaur yg nyanyi lagu besh. hoho


experiment liquid nitrogen


we in infrared. haha XD. nampak cam the matrix plak...


nampak tak tapak tangan aku tuh???


uji kestabilan tangan. tettt!!!tangan tak stabil!!!



sengal #1 and #2 kat pelantar minyak


oh mr.chef! nasik goreng sepinggan! kitorang kelaparan sangaaat nihhhh


waktu nih tgh lawan lumba f1. ngehngehngeh...aku #2


keta f1

7 comments:

abeming said...

alaa dah dtg klcc tu ajak la aku sekali...aku kat kg baru je...jalan kaki pon sampai...heheh

ف wildchild ۞ said...

haha. kali terakhir g petrosains adalah bersama budak kelas ko dulu. 2001 kot..

circleinspoon said...

@abeming
heh..xpala...i segan...
xp

@fa
eh!kita penah p petrosains together e??lupelah plak...ooo...zaman kanak2 dlu...

Yazid Husain said...

ooo, Aq akan jejak semula apabila Aq dah bersedia ke alam lagi satu

circleinspoon said...

@yazid
alam mana plak nih? alam ayah-ayah ya? =)

Yazid Husain said...

yelah alam ayah-ayah lah

circleinspoon said...

@yazid
wah...dah tak sabar2 nampaknya? ;p