Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, March 05, 2008

pizza+arashi

iyah...alhamdulillah...baru makan mini pizza.aku wat jap. lupe plak nak amek gamba. lapo sangat kot. heh...

aku nih tgh teringin sgt nak makan bbq chicken dominoes sbenaqnya.with xtra cheese.
masa balik kije, tgh driving, dok pk~~dominoes~~large~~gold card~~bbq~~
aaahhhhh.......

and yeah...right now on the way of converting my officemates to arashi la-la-land xD.
hehehehehe...
korang suma tak berminat ke nak kenal arashi??? ;p

7 comments:

ف wildchild ۞ said...

arashi? tak nak kenal and tak ingin nak kenal. (ape tu arashi?) hahaha

abeming said...

arashi itu sape or ape?

w a w a said...

haha...
nak nak!! nak kenal!!
nk kenal!!!

*betapa buhsanya hidup malamku..huhu*

Penjual Tudung Online said...

errr, dulu minatla,skang biase2 jek--dari aku yg mudah bosan

anyway, thanx 4 d mini pizza, syedaap

فيصل said...

arashi tu apa? gamba.. gamba..

Yazid Husain said...

sedapnya yum yum

circleinspoon said...

@fa
sengal. tuh kan aku ada bagi link tuh

@abeming
arashi tuh j-pop group ;p

@wawa
ko mmg dah telebihlebihlebihlebih kenal dah...ala cian,sabaq nah...

@penjual tudung online
wahai kau yg mudah bosan, aku pn mudah bosan gak. tapi arashi nih, tak nak bosan2 ngan aku plak ;>

@faisal
hi...silalah tekan link yg aku bagi itu utk basic info =)

@yazid
sengal.
takpa2. aku dah beli daaaahhhhhhh