Circleinspoon's !LOVE

Tuesday, January 20, 2009

titian bintangor where?

salam.
kabare all? muga sihat2 blaka

orkid/anggerik? kat dalam bilik mesyuarat


uh, hari tuh makan kat food court tesco kajang ngan wawa. nasi ayam black pepper wuhooo! aku teringin sebenarnya nak makan nasi grg ayam black pepper claypot kat food court jusco equine. mendaklah tu + kuah cili padi =kawkaw punya makanan ^^


nih plak ice blended choc.RM2.90.food court tesco kajang. sedap nih...rasa cokelat sungguh. taklah rasa cam milo.heh...


ahad g titian bintangor.pejalanan penuh dugaan. aku jumpa banyak lembu+kambing+kerbau+kera sepanjang pejalanan





pejalanan balik
(amik gamba sambil bawak keta)



winding road?


jalan menurun bukit

pokok kelapa sawit


pokok getah



gaya seksi budak umur 5 tahun bangun tido. haha. anak opismate nih. tido dalam kat bilik bos. sempoi abes. hehe.


nih adik dak d atas (didokong opismate). 5 bulan. kalau korang dukung dia, sungguh dia tak nak tengok muka korang langsung. dia nak tgk aku aje. huahaha ;D




lama dah rasa aku tak round2 blogger nih. bwahaha...

dia tgh dalam fasa MALAS. dalam semua aspek kehidupan. camana nak meng-UNMALAS-kan diri nih? idup selerak bagai nak rak. bagi idea!!!huhu...

and seperti kata-kata cik kak wawa, mood perempuan sukar difahami? chewah. aku rasa aku mmg sukar dipahami. and orang pun tak paham pun aku. yang paham aku pun maybe just a handful. kadang aku pun tak paham apa yg aku pk. macam mana tu? ada pening? g minum 100plus XD

owh, ktrg serumah nak pindah. most probably dis weekend angkat barang. semua pindah tpt bebeza. wawa n eross ke equine. aku ke bangi. kalau korang buhsan2, datangla umah aku...kita wat makan2. makan megi. ;p

last but not least, selamat menyambut hari jadi yg ke-25 to my fren mr.shah. have a wonderful year. aku tunggu kad jemputan kau tahun nih aa...^^

9 comments:

w a w a said...

mekaseh mekaseh promote nama aku kt post ko~

kalo dh nama pon ppuan...kalo diberi jwpn NO, yg sbnr maksudnya YES...tp kalo bg YES, blom tentu YES btol2...so how??? complicated aku rasa~

pandangdenganmatahati said...

:O kenapa korg bpecah?? kenapaaaaaa??? mesti ros punye punca ni. ko curi makanan aya eh?

hehehe. saje buat tuduhan mlulu :p

pandangdenganmatahati said...

eh.. neway titian bintagor tu kat mane aya? hoho beshnya masuk kg.. ^^

pandangdenganmatahati said...

oh aku baru gugel..kat rembau rupenya hekhek..
kg aku tuuuu apesal aku xtau? :p

Yazid Husain said...

dekat rembau ke?

rupanya ada tempat macam tu dekat rembau. he he he he

noname said...

yoho muni tau giant bt cave je XP lariii~ seperti gy muni XP

uu best2 jom ar plan g mana2 XD
tp ongkos kering yohohooo XP

circleinspoon said...

@wawa
kalau jawapan aku SO-SO? heh...

@pandangdenganmatahati
eh kampong ko ke??? loh...bolehla ajak ktrg g...wat kambing golek ke aper... XD

@yazid
ada!dekat aje ngan highway. tapi bile kuar dr tol simpang ampat tuh mak aih jauhnyerla jalan...

@noname
ah...kebenaran yang menyakitkan...sapa nak blanja trip jejalan aku terima ngan ati tebuka

noname said...

uuhhh menusuk hati poket aku yg kosong XP

circleinspoon said...

@noname
owh!ko nak blanje aku ke? tenkius!!