Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, January 21, 2009

nape lampu bilik aku tak nak nyala dah?!?!?!?!

ah...hari nih g kusus kat sapura mines (makan free yeah!!!)

sinilah part yg aku malas nak layan pagi2 buta nih...dah suma orang tau nak naik flyover tuh dia akan berubah ke 2 lane(daripada 3 lane), tuh pun bijaksana gak p line kiri nak cilok masuk kat depan tuh. susah sgt ke nak tunggu turn...
makmal kusus. org tak sampai lagih time nih
sarapan free alhamdulillah...slamat duit aku...
uwaaah..scene dr surau kat tingkat 5

syok owh kalo hari2 bedepan ngan tasik

5 comments:

pandangdenganmatahati said...

aku tetipu ngan tajuk entry ko.. uhuks

circleinspoon said...

@pandangdenganmatahati
ituh tajuk "at the moment" XD

noname said...

tah.. xde kaitan XP

circleinspoon said...

@noname
suka hati akuuuuuu

Yazid Husain said...

pelik macam tiada kena mengena je

kenapa dengan lampu bilik ko?