Circleinspoon's !LOVE

Friday, January 30, 2009

biler internet nak masuuuukkkk

yosha.
heh...aku rasalah, nihla orangnyer yg kat post yazid nih. kuar paper tuh...haha..
he's an Indonesian by the name of Anas

nih lak muka obama sebenar dalam paper yg sama

Jumaat ke Selasa busy dengan aktiviti berpindah umah.

my 2 years worth of Arena



...and my books


...and my cd's+dvd's

aha! banyak giler barang aku sorang.

malam sabtuh ada kenduri kat umah jenderam. Nih Hanis tgh syokk tgk Upin&Ipin

kanak-kanak melepak d umah sewa baru

ooh, who can get this signed??? nak dijadikkan hadiah b'day bulan april

nihla nasi kandar. eross terliuq tak???haha...

khamis apter kije jumpe wawa kat jj equine. gian nak main. nih penjaring bola terbyk skali


oooh...aku suka men benda nih.or main benda yg sama tapi lawan ngan orang. aku ngan wawa sampai main 2 game tuh~~~

9 comments:

pandangdenganmatahati said...

wahhh
bnyk nye brg ko mesti penat nak ngangkut tu kan. hehe. aya~~ xtakut ke tgl sorg? :p

circleinspoon said...

@pandangdenganmatahati
memang penats abeissss... mohle datang ke umah. nantila aku wat official jemputan.haha..

Yazid Husain said...

hehehe

mamat anas tu lagi famous berbanding obama. ha ha ha

ف wildchild ۞ said...

uiihhh.. banyak giler barang ko. kene pakai lori tu :p

eh. jemput la aku skali dtg umah ko...

circleinspoon said...

@yazid
sampai kuar paper. dasat.

@fa
memang aku pakai lori pun. uwahaha.
eh nak datang ke? sila2..

noname said...

aku nk dtg gak XP

noname said...

lagi sekali tajuk xde sangkut paut dgn entry XP

- j o h a r i - said...

tgk gmbr diorg tu wat aku tergelak saja..
mmg wajah mereka bleh wat org tersenyum

Mrs Meor said...

nak pinjam CD/DVD Arashi!
hehehhee.. muka x malu kan saya ni? anyway, mana dpt yer CD2 Arashi tu? Beli kat KL kat mana?