Circleinspoon's !LOVE

Wednesday, March 25, 2009

mari menonton RTM

dah bape lama aku x update blog ar?
too long.. nih pun sepatutnya buat keje nih, sambil2 tgk tv.
RTM1. Kalau korang perasan, RTM kan dah di revamp dan skrg banyak gak program best.
RTM1 ada bizmalaysia, and sekarang ada parlimen @ 1.

aku tak laraaatt~~~~nak tido lama2...

18 mac tuh aku bertugas di parlimen. meredah ujan pepagi mencarik parlimen. dahle aku nih kalo jalan kat kl tuh mmg lost abes. google map tak berguna langsung. ceh. nasib jumpa gak. Bertugas tok ambil info tentang...

--->newsflash:khairy jamaludin ketua pemuda umno. (0.o)<---

...anything yang berkenaan jabatan kitorang aje. adala bab2 melaser2 antara ahli dewan. sampai yang dipertua block mikrofon satu dewan. tsktsktsk. aku masuk dewan waktu petang tu kejap aje, pagi tu tgk tv kat luar dewan. Semua wartawan/pemberita dok kat ruang duduk depan dewan tuh. comei2 blaka XD

dah. till next time. ngantuk beb...

6 comments:

ف wildchild ۞ said...

ko tu memang suke tengok orang gaduh2 mulut. kan? haha

mun-e said...

wah aya. cam reporter plak tugas ko

hehe

noname said...

dia jd 'michelle' PTD XP

circleinspoon said...

@fa
memang kegemaran aku tuh. asalkan tak melibatkan aku la. hoks

@mun-e
asal nama ko lain? ko dah tukar blog ke?

@noname
i can report nothing. banyak aje benda nak citer. tapi kang kalo terkantol, mampus aku nih. hoho

noname said...

hahaha jom2 kte buat private line pnye, boleh citong2 XP

circleinspoon said...

@noname
kikiki...ntah2 dia track aku nih. huhu. dont underestimate them. trust me.

tapi, pedulik ape aku
kuikui