Circleinspoon's !LOVE

Sunday, June 14, 2009

another wedding trip

sabtu, 13hb June 2009 merupakan majlis perkahwinan yati, schoolmate masa kat muar dlu.
pagi tadih gerak dari putrajaya satu keta. ada aku, aishah, ita and pian.


kitorang cilok gambar ngan pengantin oren before bersanding ^^


phewiitt..off limit ok, bini orang

mari makan (macamana nak turunkan berat badan niiihhhh???!!!!!)


oho! pengantin udah tiba


comeinye lah tukang pegang bunga manggar

pandangan sepasang pengantin (bile aku nak rasa ni???. heh)


pian, c tembam, ita, aishah a.k.a kajol

tersadai lepas makan


ada kambing! jakun jap

masa balik singgah tpt ni mencarik...

durian!!!

demonstrasi pembukaan durian oleh pian (gosh, my first taste of the season)

takot aku tgk chicken wings tuh. huhu

balik laks singgah BR jumpe jawa. baru aku tau selama2 nih dia ada kat stu. padahal setiap 31st aku datang BR Alamanda nih (oh...nih eross ngan wawa ngajar makan. hehe)

5 comments:

ف wildchild ۞ said...

am i the only one or korang pon rasa macam yati tu dah lain siket? ke sebab mekap?

apa apahal pon, taniah kepada yati. semoga berbahagia selalu..

sue! bila turn kita lak nih ;(

circleinspoon said...

@fa
dia kurus giler dah...
and makeup always makes a person looks different.

sebelom berlaku kesalahfahaman, baik aku betolkan ayat tu kepada bila turn kau nak kawen okaaayyy. hehe

Anonymous said...

Pergh..rombongan kawin cik suraya
eh..dah musim durian heh..dah lame x mkn durian nih..
poskan kt jpn la..hehehe

noname said...

sgot jgak! :O

circleinspoon said...

@Anonymous
durian sudah mai dahhh
mohle balik makan durians

@noname
dies??heh