Circleinspoon's !LOVE

Monday, June 08, 2009

citer minggu terakhir bulan mei

semalam sampai umah dari jb kol 2 pagi gituh (citer pejalanan nih nantilah biler aku dah upload pics dari henpon). aku nak balik tidoooooo~~~~~
selamat pengantin baru skali lagi tok yazid n cat.


setup tok amik gamba solo aku tuh. spesel ni..

balik kije makan sushi king jap ngan shah yg ayahnya baru kembali ke Rahmatullah. Al-fatihah.

fantabulous

ni sabtu petang kalo tak salah aku. jumpa mr.eric, sambil tuh amik peluang surfing free and tengok persembahan dance budak2 kat kajang metro point

adiah kawen ciare~~~mintak mahap banyak2 tak dapat hadir

tak dapat g ciare kawen sebab g picc for rehearsal. nih dah petang2 org picc tgh start arrange flower for the pentas

makan freeeeeee


makan freeeeee lagih (masa programnya hari senin). i likey ^^

biler dah abes program hari slasa tuh, kitorang pun trus cabut bunga2 kat pentas tuh bawak balik umah.best gler, rasa kat cameron je. heh. (this is a really big bouquet)

and lastly, hadiah tok yazid and cat dr aku ngan baie tapi tetinggal kat umah masa rush g klia. huhu...nanti aku pass kat raja bagi kat kau ar. tuntut jangan tak tuntut ;D

7 comments:

mun-e said...

donut ke ape yg ko tulis "fantabulous" tuh? wow coklat nyaa tak menahan! uhu

eh aya, kakak ku yg risik bukan ku :D

clavriene said...

ko nih slalu taruk gambo makanan best2!!!! dah la mmg aku ngidam sushi king!!!!

eh bile ko nk turun jb lagi??? btul ke ko blk next week??? jom ar merewang be-3 dgn liza!!!! leh tgk wyg ke...dah lame tak merewang be-3!!!

ف wildchild ۞ said...

mane hadiahnye?

weh.. ko kene letak skali name aku kat hadiah tu.. hehe

noname said...

wooo aya ada k*t* baruuuu ;p

sila jwb tag dr aku ;P

circleinspoon said...

@mun-e
big apple's aliens.sodapnya mak ngah suka~~

cis, kau nih wat saspen ajerk.cetcot

@clavriene
well, u should c me lah, makan aja kije. ahaks

huhu babe, aku tak jadik turunlah, parents aku naik sni. jumaat tuh aku g pd mandi laut sukasuki. korang datangla sni main ngan aku.heh

@fa
ape?ape?ape? bulleh aje, rega bahgi 3 ar

@noname
sudaaaaaaaahhhhh

ala...malehnya aku nak jawab tags.huhu...taun depan ke buleh?

ف wildchild ۞ said...

rm brape?

circleinspoon said...

@fa
mana leh citer sini, nanti kantoi kat yazid.

kalau betol2 mau, then sms aku aje.