Circleinspoon's !LOVE

Tuesday, June 02, 2009

Dinner opis 16 Mei 2009

still takda internet kat umah. huhu..
nih aku tgh guna free wifi kat PICC.

anyway, dah setengah bulan aku tak update eh. heh...
nih dinner opis last 15th Mei. makan syokkk

nasik beriyani super yummy ^^

kak noorli, kak noorli's fren (aku lupa nama), nana, adek nana

si tembam, aleng, kak noorli lagih

kak deeni, nana, kak fiz, pemenang cabutan bertuah


inilah yg aku dapat. hehe...lampu ikea you...jangan marah~~~

8 comments:

noname said...

huhuuu bercahaya smpi ke luar la lpas ni rmah ko ek ;P

circleinspoon said...

@noname
alamak, bilik aku tuh ngadap luarla..aku jelah yg dilimpahi lampu ikea itu. ahaks

ف wildchild ۞ said...

asyik makan je ko ni eh ;p

circleinspoon said...

@fa
ahaks
tuh tujuan utama ahad nih gaks.

- j o h a r i - said...

weh..
lampu ikea tu sebijik mcm kt umah aku..
abg aku bg hadiah kahwin hari tu..
ko dah pasang?
mcm pocong..

circleinspoon said...

@johari
kau nih...cakap ajelah dalam ati...
takyah cakap kuat2 kat aku...huhu...
dahle letak dalam bilik, pastu aku sengsorang je...

mun-e said...

haha kelaka la ayat johari :D

aya! nape ade aleng?

circleinspoon said...

@muni
sebab nak jumpa aku

heh

xdalah, sebab aku ajak dia skali