Circleinspoon's !LOVE

Tuesday, September 13, 2011

Google + Invites

aku ada invites untuk Google Plus. Sapo naaak????!
Bagi emel gmail korang.

Aku pun baru dapat dari opismate aku ni.tenks!
(excitednya nak explore..tak nyempat lagi)

9 comments:

ف wildchild ۞ said...

add aku aa. aku dah ada dah g+..

circleinspoon said...

@fa
blaah...dah ada tak invite orang...

ف wildchild ۞ said...

aku dah kecah2 kat blog aku kot. dah la ko bukan friends google aku @_@

ف wildchild ۞ said...

aku da add kau dalam circle gossip aku dah. tak pon cari aku "Fa Wildchild".

pasni best la bergossip sakan. :P

circleinspoon said...

@fa
heh..yeke..ke aku tak paham entry ko..

aku ni pengguna tegar google ape. idupla android!

ape gosip2?salah orang da ajak gosip...

ف wildchild ۞ said...

sue,,, sini

suraya said...
This comment has been removed by the author.
circleinspoon said...

@fa
heh, berTUAH bebenor komen aku jadik bahan screenshot ko... tapi betolla, dalam entry g+ kau tu bukannya kau invite orang pun. kau just kata profile suspended. chett

ف wildchild ۞ said...

ade la yang dah approved punye.. wuuuu~ ;(