Circleinspoon's !LOVE

Monday, February 05, 2007

x-philes

rindunyer zaman x-files. mulder n scully are the best. kalo dlu, walaupun sok hari skolah pun, aku tdo lewat pasal nak tgk x-files(tgk kat channel 5). i'm a x-philes!!!

teringinnyer nak mangan mcD prosperity...tapi pk banyak kali gak nak p ke tak nih... nak p... ke x p.... nak p... ke x p... arere...

[Jumaat 20070202 2341]

8 comments:

fa-ya-sod-lam said...

aku plak rindu xxx punya fail.. aduh.. terdelete plak... nak wat camne cai.. menda dah lepas...

circleinspoon said...

ha, kau. baie dah cter apa kau wat. Tu salah satu benda drpd 3 benda suspen yg dia cter kat aku.
oo...menghela yer..

f a wildchild said...

blom makan prosperity lagi ke? rugi la ko. baik ko makan cepat2.

wei circleinspoon, biase le tu lelaki suke kumpul cite x-file, xx-file dan xxx-file.. :p

فيصل said...

aku sokong 'fa' ibarat 100 aku menyokong 'fa'.. p/s : satu aku tu menyokong 100% kenyataan 'fa'

f a wildchild said...

and aku sokong ko balik fa-ya-sod-lam :)

circleinspoon said...

korang xsihatker?
aku tulis x-files
bukannyer xxxfiles korang tuh...

f a wildchild said...

maaf anum..

فيصل said...

maaf jugak.. ala... sue emo... huhuhu