Circleinspoon's !LOVE

Sunday, August 05, 2007

A new face

Akhirnya...aku dapat de'face' blog aku nih...
adala serabot2 sket...
sesapa tau cemana au nak add line kosong antara widget kat sidebar-kiri aku nih?
aku try br or h1 suma tak berjaya. huhu...

Ada macam2:
Special clock fo Spoonits. ;D
Ikan tuh bley gerak2. tekan kat skrin tuh utk bagi dia makan.
Aku ada letak clip from u-tube. I really love this song. (walopun xtau satu patah pekataan pun. ;p)
Quotes dr StarWars (who doesn't love StarWars???Dr muda2 zaman channel5 lagih StarWars dah dekat d hati.. ;> )
Tulis perkataan dalam bhs.Inggeris, then convert it to how Yoda might say it (hilarious!!)
Messaging.
Bley try main bina ayat. huruf2 yg dpilih kenalah bersebelahan kay...
siapa2 yg minat sudoku, try this one!


okay, kalo xda keje tuh, bleyla lelepak kat blog aku yer.
I'll try to update my blog every now and then...

oh ya! waktu tukar template, dia tak save address blog Spoonits.
So kekorang, sesaper yg rasa aku xletak lagih add blog korang or aku tesalah letak or korang nak tambah lagi se, silalah beritahu ya! I'll be more than glad to add yours ;>

2 comments:

rosealley said...

wah, wajah baru nampak, tapi ko nyer tulisan 2 cerah kan la sket, background ko 2 da gelap, uhuk2,

ko nyer ikan lapo daa, berkejar2an bile aku bagi makanan tadi, ish3, jadila master yg baik pade ikan2 ko tuh...

ko nyer yoda 2 reti cakap herh herh herh jek ek, haha, klako jek, aku try gak main yang convert ayat 2, tapi mcm xreti jek

circleinspoon said...

aku memang dah tak berkeyakinan nak bela ikan. suma die!!!